5. 3. 2019 – Rekapitulace focení od začátku roku

Ta nějak to je zatím bída na pro mne zajímavé akce v okolí, takže jsem vlasně byl od začátku roku někde fotit jen 2x. V litvínovském Atticu byly hlavně akce typu afterparty po různých maturitních plesech. V mosteckém Rokáči mi vyloženě nic také nezaujalo.

image

Takže jsem sem vyrazil až začátkem února na Malý Rockový Most. Ten se v minulých letech pořádal v mostecké MEDUZe. A také byl dvoudenní. Pátek byl rockový. Sobota pak taková folková nebo bluesová. Byl jsem tedy jen v pátek, kdy hrála Abdera

image

Velryba.

image

Měl tam být ještě chomutovský Kabát revival, ale pro nemoc nepřijeli. Takže pro mne to byla klasika.Jen Velryba hrála poprvé s novým zpěvákem. Místo Lukáše Korandy mají teď u mikrofonu Luďka Folkmana.

image

No ještě se budou muset zlepšit, s Lukášem se mi to líbilo víc. Na focení to byla klubová klasika. Málo místa a tma. Většinu fotek jsem udělal pevnou 25mm.

image

Podruhé jsem letos vyrazil až prvního března na Traktor do mostecké sportovní haly. Předskočila, pro mne neznámá kapela Forrest Jump.

image

Traktor letos vyrazil na turné k nové desce Šachoffnice.

image

Kapela, musím říci, přitvrdila. Bohužel v té naší mostecké hale je to zvukově nic moc. Takže jsem si to nevychutnal. U předkapely to bylo ještě o třídu horší. Na druhou stranu focení docela ušlo. Většinu fotek jsem udělal pevnou 45mm, která tam byla akorát.

image

Fotky opět na facebooku (Rokáč, Traktor). Snad to bude na zajímavé akce v dalších měsících zajímavější.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..