29. 2. 2020 Shrnutí mého  koloběžkování od začátku roku.

Dnes je dobré datum na tohle shrnutí. Za leden a únor jsem najezdil dohromady přes 150 km. To není na jednu stranu mnoho, ale když to srovnám s minulými roky, tak je to dobré. Tak brzo jsem ještě nikdy nezačal. Už můžu teď říkat, že jezdím celoročně.

Od začátku roku jsem na koloběžce vyrazil  a těch 150 km rozdělil do sedmi jízd. Vždy to bylo lehce nad dvacet kilometrů. Což znamená zhruba hodinu a půl. To v tomto ročním období je akorát. Nedá se moc někde zastavit, člověk hned chladne a pak je mu zima. Takže jsem se snažil pokaždé rychle vrátit domů.  Ale zima mi nebyla, když je člověk dobře vybaven.

image

Také jsem nasadil nový zadní blatník. Je delší než ten původní, zkrácený, mne moc nechránil a byl jsem teď moc zezadu ohazován. Ale když je moc bláto, tak i tak nepomůže.

image

Pak také mám jiné aktivity – 2x týdně tenis a 1x florbal.

Na mých oblíbených trasách mimo asfaltky se teď vyskytuje nějak moc bláta, do myčky bych musel po každé jízdě. Takže teď asfalt skoro neopouštím.

Byl jsem na Matyldě nebo jsem jel tady po velmi blízkém okolí Mostu. Nemohl jsem si nechat ale ujít mojí oblíbenou trasu kolem jezera, kde je i teď krásně.

image

Tou jsem vlastně začal, ale bláto tam mě odradilo od dalšího koloběžkování mimo asfalt. Musel jsem ho hned smýt.

image

Všechny projížďky byly sólo. Žádného sparingpartnera stále nemám. Jedinou výjimkou bylo zahájení sezóny s mosteckým Cyklopointem, kde jsem byl jediný koloběžkář mezi cyklisty.. O té jsem se již tady zmínil. To byla i  má nejkratší letošní projížďka.

Ale i v zimě je na koloběžce hezky a je to parádní relax.

image

TRHNI SI NOHOU! 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..