17. 9. 2024 Ach ty pláště …. Vyřešeno?

Jak jsem již několikrát tady psal, tak stále nejsem spokojený s výdrží plášťů. Na můj vkus brzo, tedy zhruba 1 500 najetých kilometrech, víceméně pravidelně, nastává období, kdy dostanu opakovaně defekt. Pátral jsem na internetu v diskusích po obvyklé výdrži těchto plášťů. I jsem slyšel názor, že je to normální, co prý chci? Tyto lehké pláště prý vydrží i tři-čtyři tisíce kilometrů, ale je to u někoho, kdo má třeba 60-70 kilo. Což já určitě nemám. Tak co se divím.

Stává se mi, že defekt ani mlíko nezacelilo. Bohužel běžné knoty, které dávám mi často nedrží a vypadnou.

Zkoušel jsem je i před aplikací natřít lepidlem na fleky. Nakonec to nevydržím a dám nový plášť. Pátral jsem na netu po nějakých „lepších“ knotech. Nakonec jsem se dostal ke knotům Dynaplug. Dají se běžně sehnat i u nás. Jsou tedy docela drahé, ale i tak jsem se rozhodl to zkusit a objednal set Dynaplug Micro Pro Kit.

Hned na další vyjížďce jsem měl příležitost to vyzkoušet. Na zadním plášti mi přestalo držet podlepení, které jsem tam měl. Musel jsem dát hned dva. Zatím mám najeto více než 150kilometrů a drží.

Když jsem použil hned dva knoty, tak jsem hledal možnost náhrady. V obchodech u nás mají náhradní sady. Nicméně jsem se podíval ještě na Alíka a nakonec jsem je tam našel:

Předevčírem sada přišla. Vypadá dobře.

Plusem je, že obsahuje dva druhy knotů. Díval jsem se do obchodů u nás a vypadá to úplně stejně.

TRHNI SI NOHOU!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..