3. 8. 2017 Červencové koloběžkování

Jak jsem předpokládal, tak červenec byl slabší. Bylo to z několika důvodů. Určitě chybí nějaká výrazně delší projížďka. To zapříčinilo zejména počasí. Buď bylo vedro nebo jsem se bál deště respektive bouřky. Pak to byla i dovolená, která byla bez koloběžkování. Kilometry jsem trochu dohnal až poslední týden. Nakonec to tedy bylo tento měsíc 361 km. Od začátku roku to je tedy 1664 km.

image

Poprvé jsem se letos podíval do hor. Devátého července jsem navštívil Flájskou oboru, která byla mimořádně otevřená. Ráno jsem si přivstal, vydupal jsem na Dlouhou Louku (hodně jsem tlačil), projel jsem oborou a pak jel krásným sjezdem Šumenským údolím dolů do Litvínova.

image

Pak už to bylo ježdění “kolem komína”.

image

Tento měsíc jsem byl také už donucen vyměnit přední plášť na koloběžce. Původní vystřídal Vittoria Zaffiro Pro. Uvažoval jsem i o nějakém plášti s větším objemem (32 nebo 35 mm). Nakonec jsem zůstal u stejného rozměru (28mm). Plášť drží dobře, řekl bych i lépe než originál. Za 500 Kč to byla dobrá volba.

26. července jsem “oslavil” rok s Mibem GT. Za ten rok jsem na něm najezdil 2 386 km.

image

Nejvíce to bylo v červnu. Nejméně v zimě (prosinec až únor), kdy jsem vůbec nevyjel. S koloběžkou jsem spokojený, jenom zatím stále laboruji s výškou a postavením řidítek. To jsem ještě nevychytal.

V srpnu bych tedy mohl zlomit druhou tisícovku. Chtěl bych se ještě podívat do hor. Tentokrát se chci ale nahoru vyvézt vlakem. Když nejezdí Moldaváček, tak to bude asi vlak do Vejprt, který jezdí z Chomutova. To by také nemuselo být vůbec marné.

Uvidíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..