1. 6. 2017 Loučky Open Air

Ve čtvrtek jsem byl na malém festivalu v Loučkách u Litvínova.

Bylo to takové komorní. Moc lidí ani nebylo. Fesťák byl dvoudenní. Byl jsem ale jen první den, kdy byli hlavním tahákem KISS revival z Maďarska. Rozhodoval jsem se mezi tímto fesťákem a RATATAFESTEM, který byl v mostecké sportovní hale ve stejném termínu. Začátek obstarala kapela Definitivní Ententýk,

image

Tu jsem už viděl v Atticu. Pak nastoupili Dost času,

image

DOBRÝ POCITY,

image

DEAKEN

image

a Kozatay.

Všechno to jsou kapely z bližšího okolí. Ani jedna mi nějak nezaujala. DOBRÝ POCITY je takový revival Wanastovek. Až v cca 22.15 nastoupil hlavní tahák prvního dne KISS revival.

Byl to opravdu hlavní hřeb dne. Info, že je to asi nejlepší revival KISS bude pravda. Bylo to dobře nazvučený a kostýmy také paráda. Škoda, že si tam nenašlo cestu více lidí. Přitom byla i ochutnávka Božkov.

Večer mi už docela překvapilo počasí, bylo dost zima. Na focení to bylo dobré. Zkraje večera jsem foti i zoomem 40-150mm od Olympusu. Večer už ale došlo na jen na pevná skla. Povedly se i fotky starým manuálním sklem CZJ Orestor 135/2.8.

Fotky opět na Flickru, více ale neupravené na stránkách Atticu na facebooku. Videa na Youtube. Jedno jsem zkusil i přes to starosklíčko. Docela to šlo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..