5. 11. 2016 – Koncert kapely Monkey Business v litvínovském Atticu

Po včerejší návštěvě mosteckého Rokáče jsem vyrazil do Litvínova, do Atticu, na koncert kapely Monkey Bussines. Byl to druhý vyprodaný koncert o tomto víkendu. Tentokrát byl otevřený celý klub a ne jen sál, kde je pódium. Návštěvníci tak měli k dispozici tři bary, z toho jeden byl ve VIP části, a šatnu.

V celém klubu to žilo, obsluha stíhala a všichni čekali na začátek koncertu.

Ten začal před tři-čtvrtě na devět.

Od první písničky byla v sále skvělá atmosféra.

S přibývajícím časem bylo na sále čím dál tepleji, takže frontmen kapely byl brzo do půl těla.

Nicméně to určitě nikomu nevadilo. Atmosféra byla i dále skvělá. Došlo i na hosty z řad diváků respektive divaček. První si s kapelou zazpívala

a druhá si zatančila.

Všichni se bavili, diváci mohli vidět i zajímavé trenýrky frontmena.

Já se hlavně věnoval focení. Hudebně to není úplně můj šálek kávy. Na focení to bylo dobré. Na pódiu bylo světla dost. Použil jsem jak pevná skla, tak sigmu. Tu hlavně na detaily.

Fotil jsem z obou stran pódia. Jen při přesunu jsem musel obejít sál, nešlo se protáhnout pod pódiem. Takže mám více fotek z pravé strany, kde byl lepší přístup.

V obecenstvu už to bylo se světlem horší. Musel jsem si počkat na kužel světla, který sem tam vyloupl diváka nebo divačku.

Zkusil jsem i video, natáčel jsem telefonem, ale jak jsem byl blízko reprobedny, tak to asi nepobral mikrofon. Zvuk je špatný.

Další fotky opět na flickru. Více fotek na facebooku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..