17. 7. 2019 Koloběžkování

Jelikož jsem v minulých dnech zdolal letošní první tisícovku, tak zkusím trochu zbilancovat své letošní koloběžkování. Dá se říci, že to moje letošní trochu zaostává v nájezdu za minulými lety.

image

Ale důležité je, že mi to stále baví. Jenom mi už tolik nebaví stále jezdit na Matyldu.

Protože jako primární pro záznam kolobkování používám od loňského roku Garmin, tak využívám jeho funkcionalitu Segment. Založil jsem si kolečko na Matyldě jako segment a každé objetí Matyldy se mi tam zaznamená.

image

Vím tedy, že od loňska jsem tam byl alespoň 131x. párkrát jsem určitě Matyldu jel jinak a segment se nezaznamenal. Také to kolečko mám jako jakousi rychlostní zkoušku. Je to vlastně jediné místo, kde občas vyzkouším jak rychle jsem schopný jet. Zatím to mám objetý průměrkou 22,4 km/h. Což je kolečko (cca 4km) pod 11 minut.

image

Ale pro zachování kontinuity si všechny cesty exportuji také do, od počátku používaného, Sports-trackeru. Je také pěkná možnost provázání Garmina s aplikací Relive, která udělá z cesty pěkné video. Zdarma sice jen v SD kvalitě a max 10 obrázky. Ale i tak pěkný.

Já si to exportuji do knihovny na YT.

Nově jsem objevil kouzlo trasy kolem Jezera Most, které sice není ještě otevřené, ale dá se tam jezdit.

image

Až to bude hotové, tak to bude pěkný, jenom z počátku určitě také Václavák. Už teď je tam dost živo. A řešení cyklostezky blízko silnice a oddělené jen metrem štěrku mi přijde dost nešťastné. Ale o tom už jsem psal.

Cest mimo Most moc nebylo. Vlastně jen dvě. Obě s kamarádem a kolegou “šlapkou”. První byla z Moldavy v Kr. Horách, kam jsme dojeli vlakem, zpět do Mostu přes přehradu Fláje, Dlouhou Louku, Lom, Mar. Radčice a

image

mostecké letiště. Druhá byla z Roudnice nad Labem do Děčína po Labské cyklostezce.

image

Musím říct, že horská cesta je lepší. Podél Labe je to pěkné, rychlé, ale stále moc jednotvárné a stejné. Také to je docela Václavák. Jenom hned po ránu to šlo.

image

Tady se k nám přidala ještě jedna “šlapka”/kolega z práce. Na druhou stranu to bylo skoro pořád z kopce a takový rychlostní průměr hned tak mít zase nebudu.

image

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..