30. 9. 2018 záříjové koloběžkování

V září bylo hezky ale moje koloběžkování bylo poznamenáno reklamací koloběžky. V neděli devátého mi zase začala vrzat. Takže jsem hned zamířil domů a pořádně jí prohlédla a hned následující den poslal výrobci na reklamaci.

image

Vše se vyřídilo, ale 10 dní jsem byl bez. K  tomu se přidala florbalová sezóna, která začala se školním rokem. Takže výsledkem je měsíční nájezd jen 262 km. Takže nepadla ani druhá tisícovka. To ale není podstatné. Jenom jsem během srpna zlomil 5000 km na GT. Najel jsem to tedy vlastně na třech různých GT, protože po každé reklamaci jsem vlastně měl novou koloběžku. Z té původní mi zbyla jen kola a řidítka. 29. září uplynul rok od mého karambolu. Jinak jsem zase většinou jezdil jen po Mostě – přes Benedikt na Matyldu a zpět. Jen poslední září jsem vyrazil na cyklojízdu na ukončení turistické sezóny, které pořádalo město. Bylo to velmi příjemné zpestření. Bohužel jsem byl jediný na koloběžce. Kolařů bylo možná 50-70. Nijak se nedrželi nějak v houfu, ale rozjeli to Trasa byla mizerně značená a hlavně v Litvínově v Novém Záluží bylo hodně možností kudy jet, takže se to ještě více rozdrobilo. Alespoň jsem si otestoval navigaci podle Garmina. Bylo to v pohodě, shledal jsem to použitelné a vůbec nevadí, že není mapová. Nakonec jsem jel s jedním starším kolařem na elektrokole, který vůbec nevěděl kudy.

image

Do 2000 km mi ještě pár kilometrů chybí, ale to teď v říjnu určitě dám, předpověď počasí je příznivá. Původně avizované tři tisíce do konce roku asi teda ne. Zkusím to. Alespoň bude co překonávat příští rok.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..